Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 cześć potrzebna jest mi mieszanka do rosiczek (odkupie) jest ktoś z okolic Poznania? Ja jestem z Pobiedzisk <30 km od Ponznania> jeśli ktos nie ma to trudno... Możemy także w przyszłości skaładać wspulnie zamówienia będzie taniej... jak by co piszcie na gg (jestem na wakacjach przez 1 tydzień) ale czekam na wiadomości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Człowieku kup w nepenti torf, przesyłka pocztą i tyle... I do rosiczek nietrzeba mieszanki... Niezakladaj na drugi raz tematów na ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 zapłać 15 zł za przesyłke narazie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 15 jest kurierem.... Przy wysylce torfu pocztą płacimy 9zł.... Popytaj kolegow jak 9zł to zadużo, albo wez z roslinami w pare osob.... Kupuj tylko w Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 no kupuje tylko w nepenti..... no ale jutro jade na wakacje więc się popytam jasne a dam sam 18 zł za sam torf . Dziwne z lekka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 aha w poczte polska nie wierzę... widziałem programy na ten temat...... Wiem że po co im podłoże ale zawsze i wszędzie znajdą się debile :???: :???: :???: :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Krzysiek1991, To dokup roślinki, kupowac sam torf jest nieopłacalne, i mało pomysłowe Albo kup np nasiona, to będziesz miał i torf, i doniczke i nasiona, ktore mozesz polozyc albo wysiać... Z tego co sie orientuje to przy nasionach np capensis za 2 zł, masz 0,5 litra torfu, 10 nasion i doniczke... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 problem jest w tym że jestem niecierpliwy....... i nie doczekam sie tych nasion :(:(:PP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 jejku idź do byle ogrodniczego i kup torf bez dodatków ph 3-5. Może nie ta jakość co z nepenti ale roślinki i w tym będą rosły! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 problem jest w tym że jestem niecierpliwy....... i nie doczekam sie tych nasion :(:(:PP Jak to niedoczekasz sie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 problem jest w tym że jestem niecierpliwy....... i nie doczekam sie tych nasion :(:(:PP Jak to niedoczekasz sie? zyla mu peknie z podniecenia ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 miałem na mysli to że doczekam się prędzej pleśni lub grzybów niż rośliny.... :twisted: :evil: :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Haha, ale sie usmiałem :D:D Niby czemu???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 miałem na mysli to że doczekam się prędzej pleśni lub grzybów niż rośliny.... :twisted: :evil: :???: Ja niemoge :: :: :: Ale koleś jesteś śmieszny! :: :: :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 a tak nawiasem mieliscie pisac kto jest z okolic Poznania a nie dawac jakies komentarze!!! Tak trudno zrozumiec?? :neutral: :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi