Skocz do zawartości

Jest ktoś z okolic Poznania???

Rekomendowane odpowiedzi

cześć potrzebna jest mi mieszanka do rosiczek :)(odkupie) jest ktoś z okolic Poznania?

Ja jestem z Pobiedzisk <30 km od Ponznania> jeśli ktos nie ma to trudno... Możemy także w przyszłości skaładać wspulnie zamówienia będzie taniej... jak by co piszcie na gg (jestem na wakacjach przez 1 tydzień) ale czekam na wiadomości

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Krzysiek1991, To dokup roślinki, kupowac sam torf jest nieopłacalne, i mało pomysłowe ;) Albo kup np nasiona, to będziesz miał i torf, i doniczke i nasiona, ktore mozesz polozyc albo wysiać...

Z tego co sie orientuje to przy nasionach np capensis za 2 zł, masz 0,5 litra torfu, 10 nasion i doniczke...

Odnośnik do odpowiedzi

problem jest w tym że jestem niecierpliwy....... i nie doczekam sie tych nasion  :(:(:(:(:PP

Jak to niedoczekasz sie?

zyla mu peknie z podniecenia ;p

Odnośnik do odpowiedzi

miałem na mysli to że doczekam się prędzej pleśni lub grzybów niż rośliny....  :twisted:  :evil:  :???:

Ja niemoge :lol: :lol: :lol: Ale koleś jesteś śmieszny! :lol: :lol: :lol:

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.